Cégünkről
Üdvözli a Starbrand
Az elmúlt tizenöt évben azon dolgoztunk, hogy kiépítsünk egy szolgáltatói vállalkozást, amely elég sokoldalú, mégis egységes és egy egészet alkot. A rendezvényszervezést hobbiként kezdtük el, mára pedig már Győr-Moson-Sopron megye legnagyobb irodái közé tartozunk. Bátran kijelenthetjük, nincs ma Magyarországon olyan vállalkozás, aki saját eszközeivel annyi mindent meg tud valósítani, mint a Starbrand. A hobbi főtevékenység lett, de a szakmánk iránti szeretet és elkötelezettség nem változott.
Büszkék vagyunk a kollégáinkra, egytől egyig profi szakemberek, kellő elszántsággal és alázattal a munka és megrendelőink iránt.
Amint megismeri szolgáltatásainkat látni fogja, nálunk valóban minden megvan ahhoz, hogy tökéletesen megvalósítsuk elképzeléseit, egészen az alapoktól.
Rendezvények teljeskörű szervezése
Eszközbérlés, rendezvénytechnika
Személyszállítás, transzfer
Filozófiánk
Amikor úgy dönt, leülünk és beszélgetünk egy olyan csapattal találja szembe majd magát, aki végre nem erőltet semmit, nincsenek előre megírt „Általános Szerződési Feltételek”, nincsen „kötelező elvárások”. Ezzel szemben egy barátságos légkört tudunk kínálni és rugalmasságot!
Kapcsolat