PROFESSZIONÁLIS
FELSZERÉSEK
A XXI. század és a mai minőségi és biztonsági előírások megkövetelik mindenkitől azt is, hogy munkája során ne csak a kivitelezés legyen tökéletes, de óvja az emberi életeket is! Eszközeink egytől egyig minősített berendezések és megfelelnek a 2014-es előírásoknak. Az eszközparkunkat állapota kifogástalan, a tevékenységeinkre a megfelelő baleset biztosításokkal rendelkezünk, így bátran vállaljuk a felelősséget az elvégezett szolgáltatásainkért!
Tekintse meg eszközparkunkat és keressen meg minket elképzelésével, a konzultáció díjmentes!
RENDEZVÉNYTECHNIKAI ÉS VIDEÓS
FELSZERELÉSÜNK
Eseménytechnikai eszközeink
Színpadelem
Félköríves színpadfedés
Kordon (2,5m)
Videotechnikai eszközeink
Állványok, kellékek
Sony NES-FS100 kamera
DJI Phantom 2 quadrokopter
GroPro Hero 4 Black Edition kamera
A részletekért kattints a termékekre!
Színpadelem
Nagy teherbírású, alumínium vázas színpad,rengeteg variációs lehetőséggel, TÜV  vizsgával, maximum 1,3 m magas, 750 kg/m2 teherbírással.  

Csúszásmentes, vízálló. Színpad bérelhető fedéssel, vagy anélkül, ALU vázszerkezetnek köszönhetően, könnyen és gyorsan szerelhető.  

A fedés: 12 m fesztávú, 6 m-es legnagyobb magasság, íves szerkezetű. A fedés speciális felépítésének köszönhetően ellenáll az időjárásnak, közepes erősségű eső, szél esetén sem kell leállítani a műsort!

Kordonjaink 2014 novemberi gyártással készültek, megfelelnek a legújabb előírásoknak. Horganyzott acélból készült kordonjaink megfelelő biztonságot nyújtanak a technika és az előadó védelmére! 

 Készleten: 24 db (48nm)
Félköríves színpadfedés
12 m fesztávú, 6 m-es legnagyobb magasság, íves szerkezetű. A fedés speciális felépítésének köszönhetően ellenáll az időjárásnak, közepes erősségű eső, szél esetén sem kell leállítani a műsort!
Hagyományos színpadfedés
Kordon
A fémből készült mobilkordonok rendkívül könnyen telepíthetők, speciális kiemelés-gátlóval vannak ellátva, így mindennemű rendezvény biztosítására, tömegek kordában tartására vagy irányítására is alkalmasak. 

A fém mobilkordonok rövid- és hosszútávra egyaránt bérelhetők! Cégünk rövid határidővel vállalja a fém mobilkordonok ki- és elszállítását, de igény esetén telepítését, valamint bontását is Magyarország egész területén.

Kordon hossza: 2,5 méter 
Kordon magassága: 1,1 méter 
Kordon súlya: kb. 20 kg 
Bérelhető mennyiség: 100 db
Villanyszekrény
Villanykábelek
Kábeltaposók
Utánfutó
Reflektor
Állványok, kellékek
A tökéletes munkához nem elég egy kiváló alap, kellenek az azt segítő tartozékok is. A videó elkészítését számos tényező befolyásolja, ezért fontos, hogy minden kéznél legyen!

Kiegészítőink: 
● Sony SAL35F14G 35 mm f/1.4 objektív  
● Sony E PZ 18-105 mm f/4 G OSS objektív  
● Secced Reach plus 
● CN-240 Bi-Colour LED fejlámpa  
● Beillen BP65 V-Lock akkumulátor  
● Beillen V-Lock akkumulátor töltő 
● CN-900 Led panel  
● Stúdióállvány 300cm, rugós, 16mm fej + 1/4′′ fotográfiai menet  
● Rode VideoMic Pro  
● Sínrendszer 15m  
● CW-7HD kontroll monitor  
● Mellényes karos steadycam
Sony NEX-FS100 kamera
A Sony NEX-FS100 videokamera segítségével moziminőségű felvételeket készíthet megfizethető áron. Full HD 50 fps videofelvétel, sztereo mikrofon, CMOS szenzor, 2 objektívvel, állványokkal, sínekkel.
DJI Phantom 2 quadrokopter
A DJI PHANTOM 2 QUADROKOPTER egy könnyű, könnyen hordozható váz, amely egyszerű szállítást tesz lehetővé. Lehajtható karokkal rendelkezik, kisebb helyen is elfér és pár perc alatt újra repülésképes állapotba lehet hozni. 

A legfejlettebb technológiák felhasználásával épült, újraépített, átépített áramelosztó rendszerrel működik mely megbízhatóbb és biztonságosabb. Felhúzható futóművel ellátott és az alacsony gimbal kialakításának köszönhetően rendkívül széleskörű fényképezési szöget, ill. kamera mozgatást biztosít. 
A DJI S900 csupán 3,3kg, teherbírás kapacitása pedig 8,2kg.
GoPro Hero 4 Black Edition
Bemutatjuk a HERO 4 Black kamerát, a legfejlettebb Go-Pro-t valaha! A fejlesztett képminőség, a 2x erősebb processzor és a szintén 2x gyorsabb videó képsebesség - a HERO 4 Black-t - az Emmy díjasok világágba emeli. 

Elképesztően magas felbontású 4K30 és 2.7K50-s videók, illetve a könnyen lassítható 1080p120-s videó segíti a lenyűgöző felvételek készítésében. Az új ProtuneTM móddal, mind a videóknál és a fotóknál lehetővé teszi a manuális szín, ISO, expozíció és fehéregyensúly beállításokat. 

40 m-ig vízálló, 12 MP-es fotó akár 30 kép/másodperces elképesztő sebességgel, lenyűgöző videó módok, fejlesztett hangfelvétel - ezek teszik a HERO 4 Black kamerát a kiemelkedő élet-megörökítő megoldássá!
KÉRJ ÁRAJÁNLATOT
ONLINE
Küldés
Jelöld ki, mely eszközök érdekelnek!
Színpadelem Félköríves színpadfedés Kordon Állványok, kellékek Sony NES-FS100 kamera Octokopter GoPro Hero 3 kamera
Infó: gyor@starbrand.hu   +36-70/601-1023
Minden jog fenntartva!
Hafe Hungary Kft. 2018
Adatkezelési nyilatkozat
@
Kapcsolat