WEBES MEGOLDÁSOK
MINDENKINEK

Tapasztalt informatikai részlegünk az elmúlt 10 évben rendezvényeinkhez kapcsolódó fejlesztésekkel pallérozta tudását, melyet most te is kihasználhatsz! Modern, letisztult, reszponzív weboldalak, szakértő kereső optimalizás, és könnyű kezelhetőség jellemzi weboldalainkat, amelyeket elérhető áron kínálunk.

A megrendelői igények, és a piaci elvárások alapján kialakított csomagajánlataink segítségével kedvezményesen juthatsz hozzá olyan szolgáltatásokhoz, melyeket mástól csak 2-3-szoros áron kaphatsz meg.

Természetesen nem kizárólag csomagokat értékesítünk, minden egyedi igényt kiszolgálunk, legyen az hétköznapi, vagy a megszokottól gyökeresen eltérő.HASZNÁLD KI
A STARBRAND FEJLESZTÉSI POTENCIÁLJÁT!

Informatikusaink az év jelentős részében a saját projectjeinkkel vannak elfolgalva, mint ez a weboldal, vagy például az Eventstar jegyiroda. Ez azonban mostantól megváltozik, kibővült csapatunk a Te megrendelésed is várja, és garantálja a legmagasabb minőségű kiszolgálást.


Ha a weboldalon keresztül fizetsz elő Esclusive csomagunkra, az első 3 hónapban elengedjük a karbantartási díjat!

Igény- felmérés
Tervezés
Webdesign
Kivitelezés
BASIC CSOMAG
Igény- felmérés
Tervezés
Webdesign
Kivitelezés
Mobilbarát oldal
SEO
MEDIUM CSOMAG
Igény- felmérés
Tervezés
Webdesign
Kivitelezés
Mobilbarát oldal
SEO
3 hónap garancia
Monitoring
EXCLUSIVE CSOMAG
VÁLASSZ CSOMAGJAINK KÖZÜL,
ÉS CSAPJ LE A KEDVEZMÉNYEKRE!
BASIC CSOMAG
Ingyenes konzultáció
Ingyenes árajánlat készítés
Website tervezés
Webdesign
Fejlesztés
 
 
 
 
0% kedvezmény
MEDIUM CSOMAG
Ingyenes konzultáció
Ingyenes árajánlat készítés
Website tervezés
Webdesign
Fejlesztés
Mobil oldal
SEO
 
 
15% kedvezmény
EXCLUSIVE CSOMAG
Ingyenes konzultáció
Ingyenes árajánlat készítés
Website tervezés
Webdesign
Fejlesztés
Mobil és tablet oldal
SEO
3 hónap garancia
Monitoring
25% kedvezmény
Smart tips: ha a weboldalon keresztül rendelsz tőlük Exclusive csomagot, a monitoring első 3 havi díját ajándékba adjuk!
Smart tips: ingyenes ajánlatkéréshez kattints a csomagok nevére!
Másik csomagot választok!
Küldés!
AKIK
MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK
Tetőklinika.hu
A weboldal tervezésekor fontos szempont volt egy létező arculattal rendelkező ügyfél stíluselemeit nem feladva modern környezetbe átültetni egy patinás cég szolgáltatásait.

Az eredmény a tetoklinika.hu oldalon megtekinthető.
Fenyőétterem.hu
Egy weboldal ami egyszerű, de multifunkcionális, tükrözi a megrendelő stílusjegyeit, és könnyen kezelhető, átlátható a felhasználóknak is, mégis képes ellátni egy online rendelő-rendszer minden funkcióját. Kihívás még egy tapasztalt csapatnak is, az eredmény magáért beszél: www.fenyoetterem.hu
baccybox.com
Egy klasszikus webshop egyedi fejlesztéssel, modern felhasználói interfésszel, többnyelvű kialakítással.
wickedradionet.com
Egy semmi máshoz nem fogható egyedi igény kielégítése mindig különleges feladat. A Wicked Rádióhoz fogható kezdeményezés pedig biztosan nincs még egy. Egy online rádió, ahol az előadók vannak a főszerepben, regisztráció és előfizetés után online közzétehetik a dalaikat, amit a rádió szerkesztője tetszét szerint beilleszthet a műsorba.

www.wickedradionet.com
festival4you.hu
Saját rendezvényünk oldala, ahol az áttekinthetőség és a reszponzivitás mellett fontos hangsúlyt fektettünk a informatív megjelenésre, a gyors és igényes munka mintapédánya lehetne.

www.festival4you.hu
bdphoto.hu
Egy profi fotós weboldalánál mindig nagy hangsúly van a megjelenésen, nincs ez másképp Bártfay Dávid fotográfus weboldalánál sem. Az oldal nem csupán az elkészült művek publikására szolgált, hanem megrendelők online fotóválogatására és megrendelésére is.

www.bdphoto.hu
Minden jog fenntartva!
Hafe Hungary Kft. 2018
Adatkezelési nyilatkozat
@
Kapcsolat