Likócsi
Tavaszköszöntő
Likócsi
Majális
Likócsi
Gyereknap
Likócsi
Nyárbúcsúztató
Starbrand - 12 éve Likócson!
Likócsi
Tavaszköszöntő

2009 óta rendezzük meg minden évben a Likócsi Tavaszköszöntő ünnepséget minden március első felében. A Likócsi Közösségi Házban jellemzően minden évben fellép a Likócsi Dalkör és számos környékbeli meghívott dal- és néptánckör.

Számos művész adott március 15-éhez kötödő ünnepi műsort, és minden évben vendégül látunk néhány híres magyar könnyűzenei előadót is.


Likócsi
Majális

A Likócsi Majális a legnagyobb szabású likócsi rendezvény, évről évre többezer ember szórakozik a Likócsi Közösségi Ház udvarán minden májusban. Az udvaron felállított szabadtéri színpadon neves hazai előadók lépnek fel, a kilátogatókat a koncertek mellett vásárok, színes étel és italkínálat várja, a legkisebbek számára gyerekjátékok kerülnek felállításra. Bohócműsorok és bemutatók, színes proramkínálat várja a kilátogatókat.


Likócsi
Gyereknap

Évről évre megrendezzük a május végén a Likócsi Gyereknapot, ahol bűvész és bohócműsorok, gyermekkoncertek, meseelőadások várják a legkisebbeket. Gyerekjátékok, játékos programok és egész napos szórakozás várja a kilátogatókat.


Likócsi
Nyárbúcsúztató

Szeptember elején együtt búcsúztatjuk a nyarat a Likócsi Közösségi Ház udvarán, ahol együtt mulatnak kicsik és nagyok, a szabadtéri színpadon pedig a legnépszerűbb hazai előadók koncerteznek.


Minden jog fenntartva!
Hafe Hungary Kft. 2018
Adatkezelési nyilatkozat
@
Kapcsolat