BEMUTATKOZUNK

Üdvözöljük a STARBRAND weboldalán!

Az elmúlt közel tíz évben azon dolgoztunk, hogy kiépítsünk egy szolgáltatói vállalkozást, amely elég sokoldalú, mégis egységes és egy egészet alkot. A rendezvényszervezést hobbiként kezdtük el, mára pedig már Győr-Moson-Sopron megye legnagyobb irodái közé tartozunk. Bátran kijelenthetjük, nincs ma Magyarországon olyan vállalkozás, aki saját eszközeivel annyi mindent meg tud valósítani, mint a STARBRAND. A hobbi főtevékenység lett, de a szakmánk iránti szeretet és elkötelezettség nem változott.

Amikor végignézi weboldalunkat és megismeri a STARBRAND kínálatát, szolgáltatásait látni fogja, itt minden valóban megvan ahhoz, hogy tökéletesen megvalósítsuk elképzeléseit egészen az alapoktól. Büszkék vagyunk a kollégáinkra, egytől egyig profi szakemberek, kellő elszántsággal és alázattal a munka és megrendelőink iránt.

Amikor úgy dönt, leülünk és beszélgetünk egy olyan csapattal találja szembe majd magát, aki végre nem erőltet semmit, nincsenek előre megírt „Általános Szerződési Feltételek”, nincsen „kötelező elvárások”. Ezzel szemben egy barátságos légkört tudunk kínálni és rugalmasságot! Ha nagyon röviden szeretnénk bemutatni a STARBRAND tevékenységét, csak pár szót mondnánk:

Grafika ● Video ● Limuzin ● Partybus ● Eszközbérlés● Rendezvényszervezés ● Webprogramozás ● Nyomda

Bízunk abban, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk! Jó böngészést kívánunk: STARBRAND csapata!Minden jog fenntartva!
Hafe Hungary Kft. 2018
Adatkezelési nyilatkozat
@
Kapcsolat