TAPASZTALAT
A SZERVEZÉSBEN

Közel 10 év munkája kellett ahhoz, hogy a győri régió első számú szervező irodája legyünk. 2014-re elértük azt, amit a kezdetektől elképzeltünk. Kijelenthetjük, egyetlen vállalkozás sem rendelkezik olyan sokrétű eszközparkkal, mint a STARBRAND.

A szervezői munkát csak kellő elszántsággal és a szakma iránti elhivatottsággal lehet igazán jól végezni, a STARBRAND minden tagja ennek szellemében dogozik.
Az eszközök mellett a 10 éves tapasztalat az, amit kínálni tudunk amikor az Ön rendezvényén kezdünk majd dolgozni. Legyen szó céges partyról vagy szabadtéri, több napos fesztiválról az arculat tervezéstől a nyomdai munkán át a megvalósításig mindent egy kézben tudhat.

„A siker egyetlen kulcsa a közös erőfeszítés, a csapatmunka, mert az önzéstől csak kisebb lesz az ember” – James Ramsey Ullman



LEGNAGYOBB
RENDEZVÉNYEINK
Szentiváni Fesztivál

A Szentiváni Retro Fesztivál évről évre egy hatalmas buli keretén belül sorakoztatja fel a 80-as és 90-es évek legizgalmasabb hazai slágergyárosait, és hajelersztés mellett ingyenes gyermek és családi programok várják a látogatókat minden májusban!

Augusztus 20., Győr

Évről évre változatos fellépőkkel, zenekarokkal, megavidámparkkal és szórakoztató programokkal, bemutatókkal várunk mindenkit! "Ünnepség, Család, Szórakozás!"


GYŐR-LIKÓCSI TAVASZKÖSZÖNTŐ

Likócsi Tavaszköszöntő 2015-ben is a Március 15-i ünnepséghez kapcsolódik.
A rendezvény ünnepi hangulatban, a Likócsi Közösségi Ház udvarán kerül megrendezésre.

GYŐR-LIKÓCSI MAJÁLIS

Likócs majálisa évről-évre egyre népszerűbb a településen. Érezhetően az év legnagyobb eseményeihez tartozik a rendezvény, ez a látogatottsági adatokon és a hangulaton is érezhető.

GYŐR-LIKÓCSI GYEREKNAP

A Likócs Gyereknap ezúttal is kizárólag a gyerekekről szól, fellépő nélkül bonyolítjuk le az eseményt. Kizárólag a 0-14 éves korosztályra fókuszálunk miközben a játékot a szülők is élvezik.


GYŐR-LIKÓCSI NYÁRBÚCSÚZTATÓ

Az iskolakezdéssel egy időben búcsúztatjuk a nyarat, ami Likócson, immáron a nyolcadik évben torkollig hajnalig tartó mulattságba. A slágerek és a sok tánc mellett a közösség utoljára találkozik szabadtéren egymással és érzik jó magukat.

GYŐRÚJFALUNAP

Szigetköz kapujában kerül megrendezésre minden évben Győrújfalu kiemelt eseménye az ÚJFALUnap. A 2013-as árvíz idejére időzített esemény egyben megemlékezés a győztes harcra, melyet a lakosság a természettel vívott és egyben ünnepség a közösségnek. Látogasson el „cégünk és vezetőségünk szülőfalujába” és nézze meg utánpótlás focicsapatunk egy mérkőzését is a rendezvény keretein belül!

BÁGYOGSZOVÁTI KÁPOSZTAFESZTIVÁL

Amennyiben röviden akarnánk jellemezni a napot azt mondhatnánk, a programok sokrétűek, az ételek kiválóak, az italok hidegek, az egész program minden évben fergeteges. Ha ennél rövidebben, akkor azt, hogy az egész nap alkalmas búfelejtésre. Idén is várunk Bágyogszováton!

Minden jog fenntartva!
Hafe Hungary Kft. 2018
Adatkezelési nyilatkozat
@
Kapcsolat