SZOLGÁLTATÁSAINK
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Közel 10 év kellett ahhoz, hogy a győri régió első számú szervező irodája legyen a cégünk. 2014-re elértük azt, amit a kezdetektől elképzeltünk. Kijelenthetjük, egyetlen vállalkozás sem rendelkezik olyan sokrétű eszközparkkal, mint a STARBRAND.

WEBPROGRAMOZÁS

Tapasztalt informatikai részlegünk az elmúlt 10 évben rendezvényeinkhez kapcsolódó fejlesztésekkel pallérozta tudását, melyet most te is kihasználhatsz! Modern, letisztult, reszponzív weboldalak, szakértő keresőoptimalizás, és könnyű kezelhetőség jellemzi weboldalainkat, amelyeket elérhető áron kínálunk.

LIMUZIN ÉS PARTYBUS KÖLCSÖNZÉS

Ki mondta, hogy a luxus elérhetetlen? Győr egyetlen limuzin- és Partybusz-kölcsönzője a széles közönség számára elérhető feltételekkel biztosítja az exkluzív megjelenést, az igazi luxus érzését.


GRAFIKAI TERVEZÉS ÉS MEGVALÓSÍTÁS

Rendezvényeinkhez kapcsolódóan az elmúlt években rengeteg plakátot, szórólapot, webdesign-t készítettünk, de természetesen nem csak erre a területre korlátozódik munkakörünk. Vállaljuk céges arculat megtervezését és kivitelezést, termékarculat és design elemek megtervezését és legyártását, webes felületek tervezését és elkészítését, irodadesign kialakítását, autóflotta matricázását, és természetesen online és print reklámkampányok designtervezését és legyártását.

VIDEOKÉSZÍTÉS

2014 novemberében újonnan vásárolt kameraparkkal bővült cégünk, így lett teljes az a szolgáltatás, ami igazán visszaadja a megrendelőink által kitűzött célt. Győr-Moson-Sopron megye legnagyobb és legmodernebb kameraparkja garancia a tökéletes hatás eléréséhez!

ESZKÖZBÉRLÉS

A XXI. század és a mai minőségi és biztonsági előírások megkövetelik mindenkitől azt is, hogy munkája során ne csak a kivitelezés legyen tökéletes, de óvja az emberi életeket is! Eszközeink egytől egyig minősített berendezések és megfelelnek a 2014-es előírásoknak. Az eszközparkunkat állapota kifogástalan, a tevékenységeinkre a megfelelő baleset biztosításokkal rendelkezünk, így bátran vállaljuk a felelősséget az elvégezett szolgáltatásainkért!

Minden jog fenntartva!
Hafe Hungary Kft. 2018
Adatkezelési nyilatkozat
@
Kapcsolat