ELKÉPESZTŐ
LÁTVÁNY

2014 novemberében újonnan vásárolt kameraparkkal bővült cégünk, így lett teljes az a szolgáltatás, ami igazán visszaadja a megrendelőink által kitűzött célt. Győr-Moson-Sopron megye legnagyobb és legmodernebb kameraparkja garancia a tökéletes hatás eléréséhez!

Kameráink:
DJI Phantom 2 Hexakopter
GoPro Hero4 BLACK EDITION SET (4K)
Sony NEX-FS100


Objektívek:
Sony SAL35F14G 35mm f/1.4 objektív
Sony E PZ 18-105mm f/4 G OSS objektív

Világítás - és mikrofon technika:
CN-240 Bi-Colour LED fejlámpa
CN-900 Led panel
Rode VideoMic Pro
Sínrendszer 15m
CW-7HD kontroll monitor


Megosztás:
SZERETNÉL TE IS
HASONLÓ VIDEÓT?
A legmagasabb minőségre vágysz, de nem szeretnél külföldi stúdiók nehezen elérhető eszközeiért 2-3-szoros árat fizetni? Kérj ingyenes árajánlatot, mert biztos lehetsz benne, hogy a legkedvezőbb feltételekkel a Starbrandtől kapod meg amit szeretnél!
Elküldés
4K VIDEÓK

Bemutatjuk a HERO 4 Black kamerát, a legfejlettebb Go-Pro-t valaha! A fejlesztett képminőség, a 2x erősebb processzor és a szintén 2x gyorsabb videó képsebesség - a HERO 4 Black-t - az Emmy díjasok világágba emeli. Elképesztően magas felbontású 4K30 és 2.7K50-s videók, illetve a könnyen lassítható 1080p120-s videó segíti a lenyűgöző felvételek készítésében.

Az új ProtuneTM móddal, mind a videóknál és a fotóknál lehetővé teszi a manuális szín, ISO, expozíció és fehéregyensúly beállításokat. 40 m-ig vízálló, 12 MP-es fotó akár 30 kép/másodperces elképesztő sebességgel, lenyűgöző videó módok, fejlesztett hangfelvétel - ezek teszik a HERO 4 Black kamerát a kiemelkedő élet-megörökítő megoldássá!

400 MÉTER MAGASBÓL

A DJI Phantom 2 quadrokopter egy könnyű, könnyen hordozható váz, amely egyszerű szállítást tesz lehetővé. Lehajtható karokkal rendelkezik, kisebb helyen is elfér és pár perc alatt újra repülésképes állapotba lehet hozni.

A legfejlettebb technológiák felhasználásával épült, újraépített, átépített áramelosztó rendszerrel működik mely megbízhatóbb és biztonságosabb. Felhúzható futóművel ellátott és az alacsony gimbal kialakításának köszönhetően rendkívül széleskörű fényképezési szöget, ill. kamera mozgatást biztosít. A DJI Phantom 2 csupán 3,3kg, teherbírás kapacitása pedig 8,2kg.

Minden jog fenntartva!
Hafe Hungary Kft. 2018
Adatkezelési nyilatkozat
@
Kapcsolat